977 01 565 elmarka@online.no

Manifestasjon

Hvem ønsker seg;

  • friere økonomi,
  • kjæreste.
  • bedre relasjoner – med barna, kona eller familien sin
  • Bedre helse. Sliter du med helsa og vekta og ønsker mer overskudd?
  • ny bolig?
  • hytte
  • Eller å bli en bedre kokk?

Det er ikke grenser for hva vi virkelig kan ønske oss.  Kan vi ønske fra øverste hylle. Er det mulig?

 Lær deg manifestasjon og alt er innenfor rekkevidde!

Å manifestere er blitt stadig mer populært. Å manifestere er å tiltrekke seg det man ønsker inn i livet ditt. Det kan være ny jobb, en venn/ kjæreste, eller god helse osv. Men hvordan kan vi manifestere for at dette virkelig kan komme til oss? Det er en jobb, det skjer ikke bare av å ønske. Det krever oppmerksomhet hvor vi drar våre ønsker til oss, samtidig som vi ikke gir vekst til det negative eller det destruktive. Jeg opplever manifestasjon er beslektet med tankens kraft, fordi vi benytter tankekraft på tiltrekningen. Samtidig er måten annerledes.

Manifestasjon er tiltrekning.  Vi kan materialisere det vi ønsker oss- gjøre de fysiske. Vi tar tak i drømmene våre og lever dem som om vi eier dem. Vi setter oss inn i drømmene våre og jobber konstruktivt og tillitsfullt. Steg for steg fremover til vi har det vi ønsker oss. Så fyller vi dette med universets energi og visualisering, da får vi drahjelp til manifestasjonen vår.  Så vi bør ta ansvar for ønskene og drømmene våre. Dra de inn i virkeligheten med tankene her og nå.

Å manifestere handler om intensjon og mål, drøm stort. Jeg anbefaler å starte med et mål.  Når målet er nådd, vet vi hvordan dette fungerer. Det handler om trening. Så kan vi ta flere mål. En del av manifestasjonen er å være konkret. Vi kan eventuelt lage en liste:

Hva ønsker du deg? Hvem er evt. en del av dette?

Ift hva du ønsker deg, se for deg intensjoner, tanker, følelser, handlinger bak. Hjernen begynner å jobbe men trenger tid og konsentrasjon for at du skal fokusere og jobbe målrettet og disiplinert. Ønsker om å bli rik eller få en utdanning, en kjæreste eller en bil vil ikke være konkret nok. Lag en affirmasjon på det du ønsker deg. Det skal helst være enkelt, positivt, tydelig, og gi deg en god følelse. Du kan lage deg en tavle med forskjellige bilder på, dersom du trenger symboler på det du ønsker deg.

Du kan trekke disse tingene til deg. Som om du allerede hadde dem. Føl hvordan det du tiltrekker kommer til deg. Hvis du ønsker lykke, Beskriv for deg selv hva det er. Hva gjør du når du er lykkelig? Beskriv følelsen.

Hvis du ønsker deg nytt hus. Hvordan ser det ut? Hvordan føles det å gå fra rom til rom? Hvordan føles det å være lykkelig?

Når du har disse tingene eller denne følelsen, voks deg større med å nyte dette. Hvordan føles det å ha oppnådd dette? Hvilke handlinger har du gjort, og har du vært konkret nok? Du kan også lage din egen drømmetavle og henge den på veggen over der du jobber. Da har du fått egne symboler på dine drømmer og gjør det lettere å manifestere.

Takker du for alt du har oppnådd eller som er blitt endret til din fordel? Viser du din takknemmelighet?

Jobben:

Ved å gjenta, og gjenta dine mål, hele dagen så ofte du kan – vil ting skje

Ta dette inn i drømmene dine om natten.

Spol dine ønsker og drømmer og nyt hvordan du opplever det nye livet. Helt til det skjer.

Men du må tro det, som om dette har hendt. Så kan du glede deg over at dette faktisk er oppnådd.

Sett dette på gjentagelse. Prøv selv!