977 01 565 elmarka@online.no

Om oss

25 år med veiledning og terapi

Ellinor Markaskard

Ellinor har jobbet i eget firma med terapi og veiledning i over 25 år, og har mange års videreutdanning innen terapi og veiledning.

Hun har spesielt markert seg i det alternative miljøet pga nær døden opplevelse hun også har delt gjennom foredrag og bøker/ skriv, samt messer. Hun har også benyttet alternative metoder som tankens kraft, healing, trommereiser osv. Ellinor har en spesiell interesse for den enkelte, hvor er du i ditt liv og hvor ønsker du å reise/ være. Hvordan kan hun bidra til at din prosess blir lettere/ enklere å være i? Ellinor ønsker å nå ut til flere samt å skape et større felleskap innenfor den alternative verden. Mange føler seg annerledes og utenfor, og har uttrykt et ønske om å finne en felles arena hvor man kan møte likesinnede. Andre som ønsker endring og vekst, og som våger å være grensesprengende og nytenkende.

E-post: elmarka@online.no

Telefon: 977 01 565

Eirill Sund

Er utdannet terapeut i Integrativ terapi og har videreutdanning innen psykologi, veiledning, og coaching.

Hun jobber med terapi og veiledning, individuelt og med kurs.

Hun tar seg også av områder som produktutvikling, arbeid bak kamera med Ellinor og å følge opp kunder.

Eirill elsker å kunne jobbe med terapi og veiledning. Noen er alternative og spirituelle, mens andre er det ikke. Hun har erfaringer fra begge deler.

E-post: eirill_sund@hotmail.com

Telefon: 977 69 060

Terapi, veiledning og kurs

Vi er mor og datter (noen ganger er vi usikre på hvem som er hvem) som har jobbet sammen i ca 4 år. Vi har mange likheter i måten å samarbeide med kunder på, men opplever samtidig mange ulikheter som hjelper å fylle de ulike rollene i et firma.

Tilbakemeldingene fra kunder er at vi er varme, vennlige, kompetente og trygge, og gjør at de føler seg sett som hovedperson i eget liv. Gode terapeuter/ veiledere gjennom smertefulle erfaringer/tider.